Romania alege Bulgaria

Email Imprimare PDF

 

Asta cand vine vorba de alegerea vacantei/concediului mai ales in perioada sezonului estival. Asadar, Bulgaria a ramas pentru multi dintre romani (circa 1,5 milioane romani in 2011 ) destinatia favorita a turistilor din tara noastra.

Punctele forte ale tarii vecine raman preturile, accesabilitatea, ofertele speciale ce merg pe ideea “cu cat stai mai mult cu atat e mai avantajos” din punct de vedere financiar pentru turisti.

Iata preferintele romanilor in ceea ce priveste alte state din Europa de Vest, conform cu statisticile oficiale din domeniul turismului din anul 2011, cand peste 4 milioane de romani au ales sa calatoreasca in una din aceste tari:

- Bulgaria, Turcia, Austria, Marea Britanie, Ungaria, Italia, Grecia, Franta, Croatia si Germania.

Hotelurile din Bulgaria pregatesc oferte speciale, mai ales pentru vacante mai mari de 4 nopti. Conform informatiilor furnizate de reprezentantii autoritatilor bulgare si in 2012 sunt asteptati minim 1,5 milioane de turisti ce provin doar din Romania.

Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania alege Bulgaria