Complex Hotelier Turist Şuior

|

Complex Hotelier Turist Şuior ***

Adresă: Str. George Cosbuc Nr. 121
  Baia Sprie, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 262080;+40 262 261485

Fax: +40 262 261484

Web: www.suior.ro

GPS: 47.676845 - 23.781709

 

Descriere

Sentimentul de liniste interioara însoteste oaspetii Complexului Hotelier Turist Suior, în cele 53 de camere, dispuse în cele trei mini-hoteluri Iza, Mara si Ignis. 7 camere dotate cu un pat, 24 cu doua paturi , 14 cu pat matrimonial si 8 apartamente foarte spatioase, totalizeaza un numar de 99 locuri de cazare.
Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, cabina dus.
Ambianta placuta, stilul modern, elegant, impletite cu mediul natural unic, va garanteaza vacante de neuitat.

Tarife:
Camerã cu un pat: 120 lei; 30 Euro
Camerã cu douã paturi: 190 lei; 44 Euro
Camerã matrimonialã: 190 lei; 44 Euro
Apartament: 240 lei; 56 Euro

Localizare

Un loc privilegiat de natură, înconjurat de munţi şi fagi, te ajută să petreci clipe de neuitat în cele trei cabane turistice GUTÂI, ŢIBLEȘ şi PIETROSU denumite aşa după vestiţii munţi ai Maramureşului.

Facilităţi

Activităţi

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

Sală de conferinţe

Nici sala de conferinte de la Cota 1000 nu putea ieși din peisajul rustic al locului. Aceasta are capacitatea de 60 de locuri, pe scaune. Cu toate că are o arhitectură și un mobilier cât se poate de rustic, dotările ei sunt unele foarte moderne, având: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, microfoane fixe. Ambianța caldă și prietenoasă a acestei încăperi face ca evenimentele organizate aici să fie mai plăcute și mai inedite .

Organizare de evenimente speciale

Șuiorul va ofera posibilitatea ca evenimentele plăcute din viata Dumneavoastră și a celor dragi: nunti, botezuri, zile de naștere, onomastici, banchete, majorate, etc. să le organizați într-un loc aparte și la cele mai înalte așteptări. Frumusețea locului, calitatea serviciilor oferite, infrastructura modernă vă dau garanția unor evenimente reușite și a unor amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Camere

Descriere (dotări)

Stilul rustic al construcţiilor este un mod de a ieşi din artificialul acestei lumi, iar sentimentul pe care îl încerci în momentul în care intri înăuntrul cabanelor este de relaxare, de liniște, de evadare în natură și de detașare de cotidian. Fiecare cabană cuprinde 5 camere cu pat matrimonial şi un living spaţios pentru relaxarea oapeţilor. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier rustic, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, cabină duş. Decorul rustic ne aduce natura mai aproape, iar efectul provocat de acesta este unul liniştitor şi reconfortant. Tipul camerei Tarife în LEI Tarife în EURO Cameră matrimonial 220 lei 53 Euro * Tarifele includ: micul dejun, taxa de stațiune și TVA. * Pentru grupuri se parctică discount la tarifele alăturate. * La COTA 1000 există doar camere cu pat matrimonial.

Restaurant

Restaurantul este construit în același stil rustic și elegant, stil care caracterizează întreaga locație de la Cota 1000. Are capacitatea de peste 100 de locuri în interior, locuri dispuse atât în partea de jos, cât și în cea de sus. Bucătăria românească este valorificată din plin, întreg meniul fiind dominat de preparate tradiționale cum ar fi: mămăliguța cu brânză în straturi și smântână, sarmale cu ciolan afumat, ciolan de porc cu varză haiducească, de preparate de pui și porc la grătar, de platouri rustice precum: ”Dărnicia moroșanului”, ”Gustarea păstorilor”, ”Plăcerea haiducilor”, ”Ospățul drumeților”, toate acestea vin ”stropite” din plin cu horincă ”verde” de Maramureș și cu vin la carafă, în acorduri de muzică moroșenească, ingrediente care te fac să te simți cu adevărat un oaspete prețuit. De primăvara până toamna, dar chiar și iarna, la Cota 1000 oaspeții pot lua masa în aer liber la cele 2 terase special amenajate. Una mai mică, având 40 de locuri, situată în imediata apropiere a restaurantului și o a două, pe care am denumit-o puțin poetic ”terasă plutitoare”, brăzdează lacul construit în vârful muntelui. Aceasta din urmă are 60 de locuri amenajate în stil rustic, stil ce se regăsit peste tot. Aici, în timp ce vei servi o gustare sau vei savura un pahar de vin, poți vedea zbenguitul neobosit al peștilor la picioarele tale și poți admira natura idilică, care înconjoară aceste locuri absolut minunate. La demisolul restaurantului se află barul ce are posibilitatea de-a găzdui peste 100 de persoane. Acest loc noi l-am denumit generic ”Bar după schi”, având în vedere că este folosit cu preponderență iarna. Frumusețea localului este dată de decorul său din piatră, este locul ideal în care schiorii obosiți, veniți de pe pârtie se pot odihni în timp ce beau un vin sau o țuică fiartă, băuturi calde și reci, alcoolice și nealcoolice și unde pot mânca preparate de tip fast-food, toate într-o atmosferă prietenoasă, inspirată de stilul cald al locului.

Împrejurimi

Țara Maramureșului este un loc de vis cu peisaje care îți farmecă privirea de îndată ce faci cunoștință cu ele: munți împăduriți brăzdați de ape repezi și cristaline, dealuri mărețe ce se îmbrățișază și se întrepătrund, decorate de căpițe și clăi așezate parcă strategic ca niște paznici încremeniți, lacuri molcome și liniștite, pășuni nesfârșite, cascade sălbatice, specii florale rare pline de culoare și viață ... Cu o zestre de 38 de arii naturale protejate, dintre care aș aminti: Creasta Cocoșului, Pietrosul Rodnei, Tăurile Chendroaiei, Piatra Rea, Defileul Lăpușului etc. MARAMUREȘUL se poate considera un tărâm răsfățat de soartă, un loc în care Dumnezeu parcă a avut mai multă grijă cu creația Sa.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Modalitați de plată: - cash - transfer bancar - card

Galerie Foto

Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 1Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 2Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 3Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 4Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 5Complex Hotelier Turist Şuior Baia Sprie / 6

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Complex Hotelier Turist Şuior