Hotel

|

Hotel Don ***

Adresă: Str. Drumul Cetatii
  Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Telefon: +40 263 212188

Web: www.dontur.ro

 

Descriere

Hotelul este situat aproape de centrul istoric al orasului.

Facilitati
Hotelul dispune de 22 de camere :
11 camere cu pat matrimonial;
9 camere cu doua paturi;
1 camera cu trei paturi;
1 camera cu patru paturi;
baie prevazuta cu jacuzi;
o sala de conferinta
o parcare

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu : baie, aer conditionat, T.V, satelit, telefon, internet, uscator de par , etc.

Facilităţi

Servicii

Servicii cu plata: Telefon intern si international, Transmiteri / primiri fax, Internet, Vizitarea hotelului/castel DRACULA de la Piatra fantanele, Spalat si calcat lenjeriei dumneavoastra, Inchirieri auto, Servicii transport taximetri, Ghid pentru a va prezenta orasul, Ghid pentru a fa acompania la cumparaturi. Servicii fara plata: Trezirea clientului la cerere, Procurarea biletelor de avion tren autocar, Procurarea biletelor de spectacole si meciuri, Rezervarii locuri la alte hoteluri, Appel taximetre, Servicii postale, Programare dentist/medic, Schimb valutar.

Restaurant

Restaurantul Don, de trei stele, cu o capacitate de peste 350 de locuri si aer conditionat va asteapta cu un specific de bucatarie romaneasca. Iar daca poftele dumneavoastra se vor indrepta spre un meniu international, va invitam sa gustati dintr-o gama la fel de diversificata care sa va satisfaca pe deplin poftele dumneavostra. Fie ca este vorba de nunta, botez, zi de nastere, sau alte ocazi speciale, noi va oferim tot ce este mai bun ca momentele speciale din viata dumneavoastra sa ramana cu adevarat unice. Noi punem la dispozitia dumneavoastra muzica, decoratiuni interioare, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de clipe minunate alaturi de cei dragi. Serviciul ireprosabil asigurat de personalul nostru si atmosfera distinsa recomanda restaurantul ca fiind alegerea perfecta pentru a savura un mic dejun sau un pranz de afaceri, pentru o intalnire cu prietenii sau o cina romantica servita departe de ochii lumii. Meniurile oferite de noi, includ o varietete de preparate de baza, garnituri, salate, si produse de cofetarie-patiserie. Preparatele sunt executate la comanda de catre o echipa de profesionisti, care incearca sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Pentru grupuri organizate se pot incheia contracte cu meniuri la tarife speciale. Organizarea ocaziilor speciale este punctul forte al Restaurantului Don, datorita locatiei deosebite dar si datorita calitatii serviciilor oferite pentru dumneavoastra.

Dotări

Dotări generale:

  • RestaurantRestaurant
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat

Galerie Foto

Hotel Don BistriţaHotel Don Bistriţa / 1Hotel Don Bistriţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Don