Destinațiile last minute preferate de români

Email Imprimare PDF

Destinațiile last minute preferate de români

 

Anul acesta, turiștii alocă, în medie, câte 400 euro/persoană pentru o vacanță last minute de o săptămână în Grecia, cu 50 euro/persoană mai mult față de bugetul mediu cheltuit în aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, turiștii care călătoresc în Cipru, Malta sau Spania sunt dispuși să cheltuie până la 600 euro/persoană pentru un sejur de 7 zile. 

Conform Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism online din România, turiștii români aleg destinațiile last minute datorită prețurilor scăzute ale vacanțelor. 

Astfel, pentru o săptămână petrecută în Grecia, bugetul mediu pe care turiștii sunt dispuși să îl aloce este de 400 euro/persoană, în creștere cu aproape 10% în raport cu aceeași perioadă a anului trecut.

“Insulele Zakynthos, Creta, Corfu, Rhodos și Santorini sunt cele mai populare destinații de tip last minute în rândul turiștilor tineri și de vârstă mijlocie. Aceștia sunt atrași de prețurile avantajoase practicate de operatorii din această țară, precum și de facilitățile de relaxare oferite de insule. Alte destinații preferate de turiști sunt Cipru, Malta și Spania”, declară Remus Vișan, managing director Paravion.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro



Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Destinațiile last minute preferate de români