Termeni si Conditii

Email Imprimare PDF
Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si SC Ambo Systems SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.
In calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului besthotels.ro Ambo Systems SRL isi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
Orice fel de comunicare si informatie initiata prin intermediul acestui site va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavoastra si besthotels.ro. besthotels.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. besthotels.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati serviciile acestui site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.
Continutul paginilor site-ului web besthotels.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Ambo Systems SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Ambo Systems SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati.

 

Este interzis download-ul sau copierea informațiilor legate de conturi utilizator, precum si  utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.
Ambo Systems SRL nu garantează ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la besthotels.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Cu toate ca luam toate masurile disponibile pentru ca nimic daunator sa se propage pe internet, utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Ambo Systems SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Ambo Systems SRL nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Ambo Systems SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul și utilizarea acestui site.
Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viața privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Ambo Systems SRL sau ale unor terțe parti si  care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri tip mass, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Ambo Systems SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Ambo Systems, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Termeni şi condiţii