Locuri de pescuit

Pe lângă turismul practicat de cei ce pleacă în vacanţă cu prietenii sau familia, am mai putea spune că există şi turismul cauzat de un anumit hobby. În această categorie a hobby-urilor, care îi fac pe cei impătimiţi să călătorească zeci sau chiar sute de km intră şi pescuitul. Din acest motiv, am creat pe portalul turistic BestHotels.ro o secţiune dedicată împătimiţilor pescuitului. Aici veţi găsi sugestii de locuri de pescuit şi de asemenea posibilităţi de cazare în zonele respective. Vă dorim fir întins !

Lacul Băla

Lacul Băla

Lacul Băla este situat în judeţul Mureş, lângă localitatea Băla. Este interzis pescuitul nocturn. Taxa este de 30 RON/zi iar cantitatea maximă de peşte permisă este de 5 kg. Sunt interzise atât plantatul cât şi accesul cu barca.
 
Lacul Bezid

Lacul Bezid

Lacul de acumulare este situat în zona colinară de pe versantul stâng a râului Târnava Mică, la aproximativ 2 km de localitatea Sângeorgiu de Pădure şi aproximativ 42 km de municipiul Târgu-Mureş.
 
Lacul Fărăgău

Lacul Fărăgău

Situat în Câmpia Transilvaniei, in bazinul hidrografic al râului Mureş, lacul s-a format prin bararea naturala a pârâului Sar cu propriile aluviuni fiind de origine atlantico-boreală reprezentând ultimul lac natural din Câmpia Transilvaniei, supus în anii 1984-1987 unor lucrări de amenajare şi transformare a lacului în iaz şi eleşteu piscicol.
 
Lacul Garofiţa

Lacul Garofiţa

Lacul Garofiţa este situat în judeţul Mures, lângă localitatea Sâncraiu de Mureş. NU este permis pescuitul nocturn.Cantitatea maximă de peşte pescuit este de 10 kg. Nu este permis plantatul şi accesul cu barca.
 
Lacul Iernut

Lacul Iernut

Lacul Iernut este situat în zona periurbană a oraşului Iernut, pe Drumul European E 60. La sediul fermei se ajunge pe str. Energeticenilor (drumul către Termocentrala Iernut şi apoi la dreapta către baltă), după aproximativ 1 km de mers pe jos de la intersecţia cu Drumul European E 60.
 
Lacul Şăulia

Lacul Şăulia

Localitatea Şăulia este situată în zona colinelor Comlodului, pe râul Bologa, la întretăierea drumurilor judeţene Târgu-Mureş-Band şi Luduş-Sărmaşu, la 32 km de oraşul Luduş şi la 36 km de municipiul Târgu-Mureş.
 
Nu exista poza

Lacul Şăuliţa

Lacul Săuliţa este situat în judeţul Mureş, lângă localitatea Şăulia. Este permis pescuitul nocturn, taxa fiind de 20 RON/noapte. Peste zi taxa este de 30 RON. Cantitatea maximă permisă de peşte este de 5 kg. Plantatul şi accesul cu barca sunt interzise.
 
Lacul Tăureni

Lacul Tăureni

Localizare: Localitatea Tăureni este situată la 17 km de loc. Luduş, pe direcţia Zau-Sărmaşu. Lacul din loc. Tăureni are dimensiuni medii şi este populat cu crap, foarte mult caras şi ceva şalău.
 
Lacul Toldal

Lacul Toldal

Este situat la aproximativ 30 km de Tg.Mureş.înspre Fărăgău,via Glodeni.Se percepe taxă,şi se poate pescui şi pe timp de noapte.Este populat cu crap,şalău,ştiucă,caras şi fitofag.Capturile prinse se pot lua acasă, indiferent de cantitate. Lacul are o adâncime de aprox.4 metri, şi fundul este nămolos. Există drum de acces în jurul lacului.
 
Lacul Văleni

Lacul Văleni

Este permis pescuitul nocturn, taxa de noapte fiind de 10 RON. Taxa/ zi este de 20 RON. Maximul de peşte pescuit este de 5 kg. NU este permis plantatul şi nici accesul cu barca
 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Locuri de pescuit