Peste 40.000 de turisti, pe litoral. Comerciantii au facut profit in cateva ore cat pentru o saptamana

Email Imprimare PDF

 

Peste 40.000 de turisti, pe litoral. Comerciantii au facut profit in cateva ore cat pentru o saptamana

A fost un inceput de weekend de foc pe litoral. Canicula din ultimele zile i-a alungat pe oameni din marile orase, asa ca au venit cu zecile de mii la mare. 
Potrivit primelor estimari ale hotelierilor, circa 40.000 de turisti sunt in acest weekend pe litoral. Desigur, numarul lor este mult mai mare, daca ii punem la calcul si pe cei care au venit cu cortul, rulota sau stau in gazda. 
La Mamaia, intreaga plaja a fost inundata de valul de turisti veniti sa petreaca primul week-end autentic de plaja, spre bucuria comerciantilor, care au facut in cateva ore profit cat pentru o saptamana.

Numai inchirierea unui sezlog, spre exemplu, costa 15 lei. Iar pentru a obtine unul, trebuie sa veniti de dimineata, pentru ca la pranz acest lucru este imposibil, noteaza Antena3.

In Mamaia au fost peste 20.000 de turisti, insa si plajele din sudul litoralului au fost pline.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Peste 40.000 de turisti, pe litoral. Comerciantii au facut profit in cateva ore cat pentru o saptamana