Hotel Epoque are un nou director general

Email Imprimare PDF

 

Pascal Jean (foto) va prelua functia de director general al Hotel Epoque, incepand cu octombrie 2011, dupa ce Antoni Kuhnen si-a terminat mandatul.

Noul director general vine in Romania pentru prima oara, anterior ocupand functia similara in cadrul unui hotel de 5 stele din Ucraina.

Are o experienta de 30 de ani in industria turismului, gestionand operatiuni din segmentul de lux in puncte din Europa si Statele Unite ale Americii, precum New York, Paris, Moscova, Sankt Petersburg sau Kiev.    

Pascal Jean este absolvent al Universitatii din Paris, are diploma in management hotelier de la Cornell Institute si s-a specializat in segmentul de lux in zona Europei de Est.  

Managementul hotelier al Epoque este realizat de Trend Hospitality, companie de consultanta in industria ospitalitatii din Romania.    

Fostul director general al hotelului, Antoni Kuhnen, a realizat cu activitatile de pre-deschidere si deschidere pentru Hotel Epoque.

Pentru a citi si despre alte unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotel Epoque are un nou director general