Parcul Aventura- Distractie la inaltime atat pentru copii, cat si pentru parinti

Email Imprimare PDF

 

Parcul Aventura- Distractie la inaltime atat pentru copii, cat si pentru parinti

Biserica Neagra, Piata Sfatului, festivalul Cerbul de Aur, Bastionul Tesatorilor,… cu ce mai asociezi orasul Brasov? Daca nu te-ai gandit si la Parc Aventura (www.parc-aventura.ro) inseamna ca nu ai avut inca parte de aceasta experienta unica, intensa si solicitanta (dupa trei ore de senzatii tari ai toate sansele sa te alegi cu cateva vanatai si o febra musculara memorabila).

Deschis in 2008 si amplasat in padurea de la marginea cartierului Noua, langa lacul de agrement si aproape de Gradina Zoologica, Parc Aventura a fost realizat de Primaria Brasov in colaborare cu Regia Padurilor Kronstadt. In padurea racoroasa cu un sistem de trasee aeriene alcatuite din lanturi si retele de funie, poduri si podete din lemn, te dai pe tiroliene si te poti catara sau sari cu cei mici prin copaci. Totul in siguranta. Parcul ofera 100 de jocuri impartite pe 8 parcursuri mai usoare sau mai complicate, in functie de varsta, preferinta si forma fizica. Fiecare nivel de dificultate este simbolizat de o culoare: cel mai usor este traseul mov, amplasat la 2,5 metri, pentru copiii intre 4 si 7 ani. Urmeaza traseul galben, destinat copiilor peste 8 ani si celor care incearca pentru prima oara acest gen de distractie (nu depaseste inaltimea de 3 metri), cel verde, un parcurs usor (la 6 metri) si cel albastru, de dificultate medie, considerat cel mai placut. Traseele rosu si negru cer deja forta, tehnica si experienta, iar cei care se incumeta sa traiasca senzatiile suspendarii in carabine la 20 de metri deasupra unei rape trebuie sa stie ca vor fi in permanenta asistati de angajatii parcului, gata sa intervina chiar si atunci cand turistul se declara obosit sau intra in panica si vrea sa renunte.

Pentru amatorii de cifre, Parc Aventura se intinde pe 2,5 hectare de padure, cuprinde 80 de copaci si 92 de platforme, avand 692 m de tiroliene, 1.000 m de coarda si 7.000 suruburi. O „sedinta” dureaza 3 ore, iar parcul este deschis pe toata durata anului, iarna si vara de la ora 10.00 pana la apus.

Pentru a cauta cazare in Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Parcul Aventura- Distractie la inaltime atat pentru copii, cat si pentru parinti