Pensiunea Rainer

|

Pensiunea Rainer ***

Adresă: Str. Bisericii Romana, Nr 124
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 410425

Fax: +40 268 410423

Web: www.rainer.ro

 

Descriere

Construita in 1929, odinioara loc de odihna al targovetilor, astazi este un loc perfect de intalnire al oamenilor de afaceri. Cladirea este situata in vecinatatea centrului istoric, are o arhitectura de inspiratie clasica, fiind acum complet renovata.

Pensiunea are 13 camere duble matrimoniale, 3 camere duble twin si 2 suite, dotate cu bai proprii, minibar, aer conditionat, TV, wireless Internet. Turistii vor avea micul dejun intr-un salon special si au la dispozitie parcare supravegheata, serviciu de spalatorie, spatiu de joaca pentru copii, gradina interioara si incalzire centrala proprie.

Tarife 2012:

Double Reg. Single 160 Lei
Double 180 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rainer