Pensiunea Madalina

|

Pensiunea Madalina ***

Adresă: Gura Putnei, Nr. 691
  Putna, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 386104

Web:

 

Descriere

Pensiunea Madalina ofera conditii deosebite de cazare in 12 camere duble, moderne, dotate cu telefon, Cablu TV, televizor, frigider, aer conditionat si baie separata cu dus sau cada.
Pensiunea are incalzire centrala (apa calda si rece in permanenta), parcare in curte si terasa cu 60 de locuri.

Facilităţi

Servicii

Pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut pensiunea va pune la dispozitie urmatoarele facilitati: loc amenajat de joaca, bar de 10 locuri, restaurant de 75 de locuri, sala de conferinte de 20 de locuri, internet cablu, parcare, room service, sauna, sala de fitness, foisor in curte, posibilitatea de a pregati gratar, frigider in vila, ping-pong, living cu televizor.

Obiective turistice

Ca obiective turistice vizitabile: Manastirea Putna, ctitorita de Stefan de Mare intre anii 1466-1469, Chilia lui Daniil Sihastru, la 1,5 km distanta de pensiune, adevarata opera de arta si care a fost adapostul calugarului timp de 20 de ani sau Schitul de Calugari Sihastria si Ruinele Sihastriei Putna aflate la 6 km de comuna Putna.

Comentarii

 
 
 
 
pensiune de tot rahatul
deci cum sa incep, ajung acolo dupa ce am facut rezervare de 5 camere aflu ca burtosu a incurcat si 4 camere le`a mutat la alta cabana, in fine raman eu in cea de a5a la vila asta, baia este de tot rahatul nu are scurgere, s-a facut o baltoaca mare in mijlocul baii, toaleta nu functiona, trebuia sa iau eu capacul si sa apas pe cacaturile alea de acolo, apa calda lipsa, ce sa ma zic ca la ora 7 cand sa plec, vine un ratat si da cu usa de perete ca cica daca mai fac galagie imi sparge fata, am uitat sa va spun peretii sunt sa nu exagerez cat coala de hartie de grosi, auzeam cand facea ala din camera cealata baie. Dimineata am luat si micu dejun, 4 persoane, trebuia sa coste 60 lei, pana mea acum dupa cat de bine am fost tratati vine un pulifric dala de acolo si imi zice ca tre sa dau 85 de lei ca mi-a adus unt...trageti si voi concluziile
 spark2010-07-25 21:26:17

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Madalina