Pensiunea Maria

|

Pensiunea Maria **

Adresă: Str. Caprioarei, nr. 47
  Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 314695

Web:

 

Descriere

Pensiunea Maria a fost fondata in 1996, fiind calificata la 3 margarete. Este o cladire cu un etaj, plasata pe versantul nordic al dealului Runc care incadreaza depresiunea intramontana in care se afla orasul Campulung Moldovenesc.
Cele 6 camere disponibile sunt finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, TV satelit, Internet Wi-Fi gratuit pentru toti clientii. De asemenea aveti la dispozitie sauna noastra pentru adevarate momente de relaxare.
Pensiunea este inconjurata de o gradina spatioasa, avand de asemenea un gratar si mese exterioare. Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (5-10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in inima Bucovinei.
Pensiunea Maria este o baza excelenta pentru turul manastirilor. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o raza de maximum 2 ore de mers cu masina. Avantajul pensiunii noastre este ca pastram avantajul proximitatii unui oras important, avand in acelasi timp toate atuurie unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul timp, ospitalitatea traditionala Bucovine.
Gradina din jurul pensiunii este plina cu flori si pomi fructiferi; in timpul verii, este un adevarat refugiu. Gratarul si masa exterioara completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.


Facilităţi

Activităţi

Puteti profita si de terenul de baschet sau micul teren de fotbal, iar daca vizita pe care ne-o faceti este in anotimpul rece, va punem la dispozitie schiuri si partia noastra de schi dotata cu teleschi.

Servicii

Parcare, Gratar, Sauna, Acces internet, Teren de sport.

Galerie Foto

Pensiunea Maria Câmpulung MoldovenescPensiunea Maria Câmpulung Moldovenesc / 1Pensiunea Maria Câmpulung Moldovenesc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Maria