Pensiunea La Taifas

|

Pensiunea La Taifas ****

Adresă: Str. Brata, Nr. 67
  Săliște, jud. Sibiu, Romania

Mobil: +40 724 207975

Fax: +40 369 400409

Web:

 

Descriere

Pentru cei care doresc sa petreaca un sejur de neuitat, pensiunea La Taifas este destinatia potrivita.
Situata la poalele muntilor Cindrelului, in localitatea Saliste considerata vatra Marginimii Sibiului, pensiunea ofera musafirilor sai, intr-un cadru rural, conditii excelente de cazare si masa.
Opt camere spatioase, fiecare cu baie proprie cu apa calda permanent, dotate cu televizoare Lcd, internet wireless, localizate intr-un corp de cladire separat, va asteapta sa le treceti pragul.
Aveti la dispozitie o sala de mese spatioasa (45 mp), o sala de distractie (38 mp) si doua terase situate intr-un alt corp de cladire.

Facilităţi

Activităţi

De altfel, pentru petrecerea timpului in afara pensiunii aveti mai multe optiuni. Daca nu doriti in mod special altceva, pe o raza cuprinsa intre 2 si 20 de km, va puteti alege una dintre sugestiile urmatoare: O vizita in Sibiul medieval sau cel modern. In tot cursul anului, Sibiul, este gazda unor manifestari culturale sau sportive la care puteti participa. Alta varianta ar fi o parte din zi petrecuta la Ocnele Sibiului, unde nici o gluma nu vi se va parea nesarata. Sunteti pasionati de istorie sau arta? Nimic mai simplu. Puteti vizita de la muzeul Bruckental la Muzeul Icoanelor pe Sticla, de la bisericile sasesti fortificate la manastirile ortodoxe romanesti, sau Muzeul de Arta Populara din Dumbrava Sibiului. Plimbarile montane nu pot lipsi. Statiunea Paltinis, aflata la cea mai inalta altitudine din tara, tinuturile oierilor de la Jina, Poiana Soarelui, sau Pastravaria de la Crint ofera una dintre optiunile pe care le puteti alege. O relaxanta partida de pescuit la Sacel ar putea fi de asemenea o alternativa.

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, teren de sport, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte, tichete de vacanta Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea La Taifas SăliștePensiunea La Taifas Săliște / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Taifas