Pensiunea Farmecul Padurii

|

Pensiunea Farmecul Padurii ***

Adresă: Piatra Neamt
  Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, Romania

Mobil: +40 727 773707

Web:

 

Descriere

Pensiune de familie asezata la marginea padurii, intr-o zona foarte linistita, in spatele Manastirii Bistrita, la 4 km de iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz.
Capacitate de cazare: 20 locuri in 8 camere duble si triple, toate cu baie proprie.Sala de mese cu semineu si TV, bucatarie pentru turisti.
Curte mare cu foisor, gratare, terasa, hamac, loc de joacă pentru copii, piscina, parcare.

Tarife:

Camerele 13 si 14, triple - 90 lei
Camerele 21 si 22, matrimoniale King -90 lei
Camera 23, dubla - 80 lei
Camerele 24 si 25, duble - 60 lei
Camera 26, dubla - 70 lei
Preturile difera in functie de conditiile de confort: marimea camerei, baie cu cada, balcon
Preturile sunt negociabile in functie de durata sejurului si marimea grupului. Inchiriere integrala, la cheie – 750 lei.
Oferta week-end prelungit valabila in extrasezon: oferim 3 nopti de cazare la pret de 2 nopti, cu sosire vineri si plecare luni.

Galerie Foto

Pensiunea Farmecul Padurii Alexandru cel Bun / 1Pensiunea Farmecul Padurii Alexandru cel Bun / 2Pensiunea Farmecul Padurii Alexandru cel Bun / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Farmecul Padurii