Nu exista poza

|

Pensiunea Covaciu Ioan **

Adresă: Str. Zavoi, Nr. 578
  Vadu Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 330051

Mobil: +40 742 610137

Fax: +40 262 330171

Web:

 

Descriere

O adevarata vila moderna, superfinisata si superechipata, data în folosinta în 2002. Amplasarea este foarte buna, într-o zona linistita, departe de drumul principal. Mobilierul este foarte modern, canapelele sunt din piele, terasele ofera o frumoasa priveliste asupra satului. Gazda este un ceteras vestit, va poate chiar destainui din secretele cantatului la cetera.
Familia tanara ce va avea grija de sejurul Dumneavoastra va va oferi bucate deosebit de gustoase, pregatite si prezentate cu o adevarata arta.
Cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta pentru petrecerea unei vacante în Maramures la pensiunea Covaciu!

Facilităţi

Activităţi

Scaldat si plaja la rau, Plimbari pe dealuri, prin fanete, Cules de ciuperci sau fructe de padure, Vizite la artizanii locali - pictura pe sticla, Sculptura în lemn, Tesut, Organizat mese de grup (pana la 50pers.)cu ceterasi; Lectii de cantat la vioara, Vizita la valtoare, la alambic (puteti gusta horinca proaspata...), Vizite in zona: Cimitirul Vesel de la Sapanta, a bisericile de lemn de pe valea Izei si Marei, Muzeul Satului de la Sighetu Marmatiei.

Servicii

Curte cu loc de parcare, Incalzire cu lemne, Sobe de teracota, Pavilion pentru luat masa afara, Acces la rau (cca 50m distanta), Transfer auto la / de la Sighetu Marmatiei, Animale de companie acceptate numai in curte.

Împrejurimi

Acces auto: venind dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmatiei pe drumul national DN18, la intersectia din centrul comunei Vadu Izei, cotiti la dreapta în directia Moisei. La 500 m de la intersectie, înainte de pod, se coboara la stanga pe un drum de tara . Casa este la cca. 100 m de intersectie, pe partea stanga, în prima intersectie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Covaciu Ioan