Pensiunea Rozmarin

|

Pensiunea Rozmarin **

Adresă: Str. Principala Nr. 285
  Oncești, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 348506

Mobil: +40 733 244190

Web:

 

Descriere

Situata la iesirea din localitatea Oncesti, Pensiunea Rozmarin va pune la dispozitie 12 locuri repartizate in 4 camere.

Facilitati: cada de dus, televizor color, cablu tv, telefon, camera nefumatori, camere izolate fonic, receptie 24h, terasa, gradina, incalzire centrala pe lemn.

Facilităţi

Obiective turistice

10 km pana la frumoasa manastire de la Barsana; 12 km pana la Muzeul Satului din Sighetu Marmatiei; inchisoarea victimelor comuniste Memorialul Durerii Sighetu Marmatiei; 30 km pana la Cimitirul Vesel Sapanta; 5 km Valtoarea si Cazanele de fiert tuica stil maramuresean din Vadu Izei; 35 km Viseu de Sus - plimbare cu mocanita pe Valea Vaserului; 25 km pana la biserica veche din lemn de la Ieud construita in anul 1300; 18 km pana la statiunea Ocna Sugatag-tratamente antireumatice in bai saligne (reumatism); 30 km pana la partia de ski Cavnic. In drum spre partiile de ski puteti vizita Biserica din lemn de la Budesti, construita in anul 1600, unde se afla expusa camasa de zale a lui Pintea Viteazul; 40 km pana la Sacel - atelierul de olarit cu o veche traditie maramureseana.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider

Galerie Foto

Pensiunea Rozmarin OnceștiPensiunea Rozmarin Oncești / 1Pensiunea Rozmarin Oncești / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rozmarin