Pensiunea Floare De Colt

|

Pensiunea Floare De Colt ***

Adresă: Str. Vasile Lucaciu, Nr. 48
  Baia Mare, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 250216;+40 362 808051

Mobil: +40 751 191670

Fax: +40 262 250216

Web: www.floaredecolti.ro

 

Descriere

Amplasata in Centrul Istoric al municipiului Baia Mare, la 9 km de Aeroport, Pensiunea Floare de Colti ofera intr-un cadru modern si la standarde europene, diverse servicii de inalta calitate.
Conditiile excelente de cazare, restaurantul cu mancaruri traditionale si internatioale care sta la dispozitia oaspetilor, barul select si intim, terasa confortabila, o sala pentru sedinte de 20 locuri precum si parcarea interioara spatioasa sunt cateva din atuurile pensiunii Floare de Colti din Baia Mare.

Restaurant

Restaurantul Pensiunii Floare de Colti din municipiul Baia Mare va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria traditionala romaneasca si internationala pregatite pentru dumneavoastra de specialiste in arta culinara. Amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, cu o capacitate de 55 locuri, restaurantul pensiunii Floare de Colti sta la dispozitia dumneavoastra in scopul organizarii diferitelor mese festive (nunti, botezuri, aniversari onomastice, reuniuni de clasa), servirea fiind asigurata de un personal calificat poliglot. Preparatele culinare oferite oaspetilor pensiunii Floare de Colti sunt intotdeauna proaspete, aprovizionarea fiind facuta din serele proprii. In zilele toride sau serile calde de vara va puteti destinde pe terasa pensiunii Floare de Colti din Baia Mare intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare.

Galerie Foto

Pensiunea Floare De Colt Baia MarePensiunea Floare De Colt Baia Mare / 1Pensiunea Floare De Colt Baia Mare / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Floare De Colt