Pensiunea Mikes

|

Pensiunea Mikes ***

Adresă: Str. Mikes Kelemen, nr. 24
  Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 210269

Mobil: +40 744 607803

Fax: +40 266 210269

Web: www.euroturizmus.ro

 

Descriere

Pensiunea se află in zona de est a oraşului Odorheiu Secuiesc, fostul sat Beclean (astăzi suburbie) la 500 m de drumul asfaltat DN 13A spre Miercurea Ciuc, intr-un cadru foarte liniştit. Peisajul are aspect rural, de ambele părţi ale drumului pot fi observate interesante exemple ale arhitecturii populare.
Pensiunea cu trei stele, aranjată prin transformarea unei case de familie cu grădină, aşteaptă oaspeţii cu o atmosferă foarte călduroasă. Are două corpuri, cu un total de 12 camere cu 2 şi 3 paturi, asigurand 26 de locuri de cazare. Fiecare cameră are televizor şi cameră de baie proprie.
Amandouă corpuri au cate o cameră complet utilată, cameră de zi, sufragerie, dar la solicitare putem asigura servicii de masă complete. pensiune este inconjurată de o grădină deosebit de frumoasă, cu trandafiri şi mobilier de grădină.
Pensiunea noastră este un punct de plecare ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice ale regiunii, la organizarea unor programe in circuit sau stea, dar oaspeţii pot găsii ocazii potrivite pentru destindere şi la faţa locului. Pot beneficia de servicii gratuite de internet, saună, sale de biliard, tenis de masă sau pot folosi grilul (grătar) din curte.

Galerie Foto

Pensiunea Mikes Odorheiu SecuiescPensiunea Mikes Odorheiu Secuiesc / 1Pensiunea Mikes Odorheiu Secuiesc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mikes