Nu exista poza

|

Pensiunea Miruna-Valentin ***

Adresă: Sat de Vacanta, Zodiac, LOT 3
  Jupiter, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 753179

Web: www.mirunavalentin.com

 

Descriere

Pensiunea Miruna Valentin se afla in incinta satului de vacanta Zodiac-jupiter in mijlocul naturii, la numai 400m distanta de plaja Jupiter si 600m de plaja Neptun.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, ATV, internet wireless, parcare, gradina/curte, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Miruna-Valentin