Pensiunea Rock&Red

|

Pensiunea Rock&Red ****

Adresă: Str I.L.Caragiale, nr. 165
  Râşnov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 368 592002

Mobil: +40 722 703199;+40 730 039984

Fax: +40 368 592002

Web: www.rockred.ro

 

Descriere

Pensiunea Rock&Red este situata in partea veche a orasului Rasnov, la 200m de cea mai veche biserica ortodoxa din Ardeal, 500m de Cetatea Rasnov, 8 km de Poiana Brasov si 12 km de Castelul Bran.
Cladirea pensiunii, datand din 1860 cu o arhitectura specifica zonei a fost restaurata si adusa la standardul de utilizare al anului 2007.
Pensiunea dispune de 6 garsoniere, 3 apartamente fiecare avand baie proprie si bucatarie proprie complet utilata si o camera dubla cu baie proprie dar fara bucatarie.
Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, DVD sau VIDEO-player si INTERNET wireless.
Toate baile au cabina de DUS cu HIDROMASAJ. Toate BUCATARIILE au frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, prajitor de paine, masa si scaune, plita de gatit, hota, chiuveta de bucatarie, tacamuri, vesela, tigai si oale inox.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rock&Red