Pensiunea Mama Cozonacilor

|

Pensiunea Mama Cozonacilor ***

Adresă: Nr. 212
  Bran-Simon, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 744 914182;+40 745 151424

Web: branturism.ro

 

Descriere

Mama Cozonacilor este destinata folosintei exclusive a turistilor si are o capacitate de 29 de locuri de cazare in 12 camere. : cinci triple cu cate un pat matrimonial si unul de o persoana, trei duble – (twin) camere au cate doua paturi de o persoana, , iar celelalte patru duble au cate un pat matrimonial de doua persoane. Paturile sunt executate pe comanda din lemn masiv si au saltele RELAXA. Camerele au baie proprie, TV si balcon, exceptie facand cinci camere situate la mansarda care nu au balcon. Toate grupurile sanitare sunt alimentate cu apa rece si calda în permanenta. În vecinatatea sa (aprox. 700m) se gasesc cateva pensiuni împreuna cu care se pot oferi pâna la 60 de locuri de cazare.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mama Cozonacilor