Pensiunea Mioval

|

Pensiunea Mioval **

Adresă: Str. Partizanilor Nr. 33
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 435858

Mobil: +40 726 147593;+40 742 706077

Web: www.pensiuneamioval.ro

 

Descriere

Pen­si­unea este sit­u­ata intr-o zona fru­moasa a ora­su­lui Cluj Napoca, in apropierea Garii si Auto­g­a­rii Cluj, la 5 min de Gara Cluj si 4 min de Auto­g­ara cu masina (12–15 min de Gara sau 8–10 min Auto­G­ara de mers pe jos), fiind local­izata pe strada Par­ti­zanilor nr. 33 care este para­lela cu dru­mul de iesire din Cluj spre Zalau si cu Scoala de Poli­tie din Cluj Napoca.

Pen­si­unea Mio­val ofera “cazare pen­tru toate buzunarele ” – cazare ieftina si acce­si­bila in Cluj Napoca.

Facilităţi

Servicii

Tv - cablu in camere, Baie in cameră (doar la camerele de la masardă), Sală de mese, Room Service, Bucătarie pentru clienţi, Parcare în curte, Acces internet, Deşteptare la ora fixă, Presă locală.

Obiective turistice

Ca şi obiective turistice din apropierea pensiunii vă recomandăm Parcul Etnografic Romulus Vuia, expoziţie în aer liber.

Împrejurimi

Şcoala de Poliţie din Cluj (~ 200 m), Autogara Cluj (~ 1 Km), Gara Cluj (~ 1, 4 Km), Stadionul CFR – Cluj (~ 1,8 Km), Spitalul de Copii – Str. Crişan, Spitalul de Copii, în spatele Ambulanţa Cluj ( ~ 1,6 km), Medicala 3 – Spitalul Evreiesc - Piaţa Mihai Viteazu ( ~ 2,5 Km), Facultatea de Drept – Dimitrie Cantemir (~1,5 km), Str. Horea cu Facultatea de Litere – în cadru UBB Cluj (~ 1,8 Km), Str. Horea cu Facultatea de Business – in cadru UBB Cluj (~ 2 Km), Supermarket Real Cluj Napoca (~ 2,2 Km), Zona industrială Tetarom 2.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Galerie Foto

Pensiunea Mioval Cluj-NapocaPensiunea Mioval Cluj-Napoca / 1Pensiunea Mioval Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mioval