Pensiunea Hanul Razesilor

|

Pensiunea Hanul Razesilor ***

Adresă: Tupilati
  Hanul Ancuței, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +40 233 781130;+40 233 781308

Contact: Asaftei Nicoleta Roxana

Web: www.hanulrazesilor.ro

 

Descriere

Complexul Turistic „HANUL RĂZEŞILOR ” se constituie într-un avanpost pentru întreaga activitate turistică din nordul Moldovei şi Bucovina. Amplasat în localitatea Tupilaţi, judeţul Neamţ, într-un cadru natural deosebit, la intersecţia a două drumuri de maximă importanţă „HANUL RĂZEŞILOR ” oferă servicii turistice şi de alimentaţie publică de calitate turiştilor aflaţi în tranzit sau popas în drumul lor spre următoarele direcţii:Piatra Neamţ –, Bicaz – Gheorghieni, Fălticeni – Suceava – Rădăuţi, Paşcani – Târgu Frumos – Iaşi, Târgu Neamţ – Poiana Largului – Borsec, Roman – Bacău.

Localizare

Complexul turistic "Hanul Razesilor" este situat in partea de nord a localitatii Tupilati.

Facilităţi

Activităţi

CRAMĂ rustică cu o capacitate de 40 locuri; TERASĂ EXTERIOARĂ - cu un număr de 54 locuri la mese; PARC AGREMENT în notă rustică, tradiţională. Acesta dispune de un şopron situat între două iazuri înconjurate de arini şi sălcii înalte şi adăposteşte 40 de locuri la mese rustice, sobă şi cuptor ţărănesc, inclusiv proţap, unde sub privirile turiştilor oaspeţi se pregătesc borşul de găină, sărmăluţele, pâinea şi plăcintele ,,poale-n brâu”, berbecul la proţap. Analiza aerului în această zonă a demonstrat că parametri de puritate sunt similari celor din staţiunea Breaza, factorii poluanţi şi de stres lipsind cu desăvârşire. Pentru turiştii îndrăgostiţi de locuri retrase, liniştite, înconjurate de natura sălbatică, dar ospitalieră, dispunem de 6 gospodării ţărăneşti pe care le administrăm turistic, acestea fiind aşezate la margine de râuri şi păduri de o frumuseţe aparte. În cadrul acestora turiştii, dacă vor, pot participa seara sau dimineaţa la mici activităţi gospodăreşti ca mulsul vacilor, al oilor, coacerea la cuptor a pâinii sau plăcintelor poale în brâu, plivitul şi udatul grădinii, aruncatul de boabe la păsări pentru hrănirea acestora, etc.

Obiective turistice

„HANUL RĂZEŞILOR ” situat la 10 km de mănăstirea Războieni (1496) – prima mănăstire mausoleu al românilor, primul osuar de fapt, se legitimează în sine ca zonă turistică de interferenţă cu minunatele plaiuri ale munţilor Neamţului, plaiuri ce adăpostesc mănăstiri seculare. Seara din cerdacul şi terasele hanului turiştii pot admira silueta muntelui Ceahlău ce se prefigurează în razele de asfinţit ale soarelui făcând ca totul să apară ireal, dumnezeiesc.

Sală de conferinţe

Sala Conferinte cu capacitate de 50 locuri.

Organizare de evenimente speciale

Menţionăm că în cadrul complexului turistic există posibilităţi pentru organizarea de recepţii, mese festive, întâlniri de afaceri, simpozioane.

Camere

Descriere (dotări)

Complexul Turistic "Hanul Razesilor" inclus in categoria 3 stele are in dotare: Hotel- cu spatii de cazare ce insumeaza un numar de 22 camere si 54 de locuri repartizate astfel: 10 camere situate in corp A= 30 de locuri. Fiecare camera dispune de un pat dublu si un pat simplu totalizand 3 locuri cazare in sistem familial (parinti+ 1 copil) sau studentesc. In regim normal de inchiriere oferta camerei este in sistem clasic de 2 locuri, deci camera dubla => 20 de locuri; 9 camere duble situate in corp B= 18 locuri; 3 camere duble de lux situate in corp B=6 locuri; Camerele dispun de TV color, Telefon interurban si international, Grupuri sanitare si bai proprii, Incalzire centrala, Apa calda si rece non stop.

Restaurant

Restaurant rustic şi Bar – cu peste 150 locuri.

Împrejurimi

Cele mai apropiate oraşe (Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Roman, Paşcani, Târgu Frumos) sunt poziţionate concentric, în medie la 26 km de complexul turistic „HANUL RĂZEŞILOR ”, posibilităţile de comunicaţie cu acestea fiind multiple.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • TelevizorTelevizor
  • Pătuţ copiiPat copii
  • Pat suplimentarPat suplimentar

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Hanul Razesilor