Hotel Azur

|

Hotel Azur **

Adresă: Costineşti, jud. Constanţa, Romania

Mobil: +40 723 540387

Web: www.hotelazur.ro

 

Descriere

Hotelul "AZUR" este situat la aproximativ 50m de mare si plaja, pe faleza statiunii Eforie Nord. Se incadreaza in categoria "doua stele", cu spatii de cazare in camere de doua locuri, cu baie si dus propriu, avand o capacitate totala de 122 locuri, cu televizor si frigider in fiecare camera.

Servicii:
Grup sanitar cu dus in camera, Apa calda non-stop, Frigider, Televizor, Cablu TV cu 50 de posturi, Holuri de receptie, Mini-bar la receptie (bauturi alcoolice si racoritoare), Seif box gratuit, Telefon public in holul receptiei, Parcare supravegheata pe timpul noptii, Servicii spalatorie / calcatorie, Terasa in fata hotelului, Trezirea la ora solicitata, Acceptare carti credit.

Comentarii

 
 
 
 
nagyon jo
Koszonom, hogy egy erdekes blog
 Infetance2011-03-12 02:01:55

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Azur