Hotel Complex Club Dunarea

|

Hotel Complex Club Dunarea ***

Adresă: Str Dunarii
  Eforie Nord, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 488206;+40 241 618184

Fax: +40 241 488259

Web: www.clubdunarea.ro

 

Descriere

Situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la aproximativ 380m de mare, Complexul hotelier Dunarea 3* are o arhitectura moderna deosebita si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Uscator de par, Camere cu balcon, Aer conditionat, Baie in camera, Minibar in camera, Telefon in camera, Camera cu TV.

Facilitati cazare: Plaja privata, Parcare gratuita, Piscina, Jacuzzi, Loc amenajat de joaca, Restaurant, Bar, Sala de conferinte, Terasa, Gradina/Curte, Internet prin cablu, Internet wireless, Plata cu cardul, Seif la receptie, Spalatorie, Discoteca, Masaj, Biliard, Masa de ping pong, Fax, Frigider in unitate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Complex Club Dunarea