Hotel Ceres

|

Hotel Ceres **

Adresă: Str. Vilelor Nr. 1
  Geoagiu-Băi, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 249046

Web: www.tbrcm.ro

 

Descriere

Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu Bai are 245 locuri de cazare de categoria doua stele.

Dotari si facilitati: 245 locuri, apartamente, camere duble, restaurant, bar de zi, parcare, lift, sala de conferinte, sauna, masaj, sala de sport, dus, tv.

Comentarii

 
 
 
 
nu mergeti la acest hotel
am fost in aceasta vare la acest hotel, unde am gasit caremere mici si imbicsite, pereti cu urme de inundatii, bai fara usa si multa mizerie, miros insuportabil, asa ca am facut cale intoarsa la bucuresti, renuntind si la bilete numai sa scap din iad.va rog insistent nu mergeti.In schimb partea buna a acestui hotel este personalul de la receptie, dar cu o floare nu se face primavare.Fugiti cat puteti.
 ane2009-08-12 15:04:19

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ceres