Motel Timisul De Jos

|

Motel Timisul De Jos **

Adresă: D.N. 1 Km. 155 (Bucuresti-Brasov)
  Timişu de Jos, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 306283

Web: www.moteltimisuldejos.ro

 

Descriere

Situat pe şoseaua principală dintre Bucureşti şi Braşov, motelul Timişu de Jos are un restaurant cu terasă de vară şi un lac de pescuit.

Toate camerele au balcon cu vedere la munte sau lac, TV şi baie privată cu duş, articole de toaletă gratuite, halat şi papuci. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele proprietăţii.

Restaurantul motelului serveşte preparate internaţionale şi specialităţi româneşti. Vara, oaspeţii se pot bucura şi de terasa cu vedere la lac, precum şi de facilităţile de grătar.

Există o staţie de autobuz la doar 30 de metri de motelul Timişu de Jos. Oraşul Braşov este la 7 km, iar zona de schi din Predeal se află la 15 km.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Timisul De Jos