Hotel Nicoleta

|

Hotel Nicoleta ***

Adresă: Băile Felix, jud. Bihor, Romania

Telefon: +40 259 318265

Mobil: +40 742 053000

Web: www.hotelnicoleta.ro

 

Descriere

Hotelul restaurant Nicoleta, un hotel de 3 stele, este situat intr-un loc foarte linistit cu multa verdeata si ofera turistilor cele mai bune servicii si la cele mai inalte standarde.

Hotelul Nicoleta dispune si de o piscina cu apa termala naturala, eleganta cu multa verdeata in jur, pusa la indemana turistilor pe intreag sezonul cald.

Hotelul Nicoleta dispune de 16 camere elegante, camerele sunt dotate cu 2 paturi simple, pat matrimonial sau la camerele cu 3 loc 1 pat matrimonial si 1 pat simplu. Toate camerele au bai proprii, aer conditionat, televizor si cablu TV.

Tarife:
camera dubla 80 lei
camera tripla 120 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Nicoleta