Hotel Egreta

|

Hotel Egreta ****

Adresă: str.Egretei nr.7
  Dunăvăţu de Jos, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 740 037374;+40 742 828831

Fax: +40 742 828831

Contact: Lazarescu Vasile

Web: www.hotelegreta.ro

 

Descriere

Situat în Delta Dunării, New Hotel Egreta din Dunavăţul de Jos are piscină în aer liber, zonă mică de plajă, saună şi loc de joacă pentru copii. Se oferă masaje la un cost suplimentar.

Camerele oferă aer condiționat, baie, minibar și TV cu ecran plat. Camerele duble au cadă, iar camerele twin includ duș. Wi-Fi este disponibil gratuit.

Restaurantul de la Egreta serveşte specialităţi locale din peşte şi mâncăruri internaţionale. În grădină, oaspeţii pot folosi o terasă acoperită cu facilităţi de grătar. De asemenea, există facilități de biliard și tenis de masă.

Proprietatea are ponton și mai multe bărci cu care se pot organiza excursii şi partide de pescuit în Delta Dunării la un cost suplimentar. Egreta oferă parcare privată gratuită.

Tulcea și gara principală sunt la 45 km.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Egreta