Hotel Egreta

|

Hotel Egreta ****

Cím: str.Egretei nr.7
  Dunăvăţu de Jos, Tulcea megye, Romania

Telefon: +40 740 037374;+40 742 828831

Fax: +40 742 828831

Kapcsolat: Lazarescu Vasile

Web: www.hotelegreta.ro

 

Leírás

A Duna-deltaban található, New Hotel Egreta Alsó Dunavăţulból, szabadtéri medencével, kis stranddal, szaunával és játszótérrel rendelkezik. Masszázs áll rendelkezésre, felár ellenében.

A szobák légkondicionálóval, fürdőszobával, minibárral és síkképernyős TV-vel felszereltek. A két ágyas szobák káddal és zuhanyzóval felszereltek. Wi-Fi áll rendelkezésére.

Egreta éttereme helyi és nemzetközi ételeket kínál, a vendégek használhatják a fedett teraszt, grillezési lehetőséggel. Vannak még hozzáférési lehetőségek a biliárdhoz és az asztaliteniszhez is.

Az ingatlan-dokkolóval és több hajóval rendelekzik, amely kirándulásokat szervez és hajóutak a Dunán, felár ellenében. Egreta ingyenes parkolási lehetőséget biztoísít.

Tulcea és a fő vonatállomás 45 km-re van.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Egreta