Parteneri

Email Imprimare PDF

Link Vilicotel - Soft Hotelier

 

VILICOTEL (lat. "vilico" = "guvernator.."), noul software pentru management hotelier în versiune Windows®, este programul de care aveti nevoie în hotelul sau pensiunea dvs. VILICOTEL este mai mult decât un program. Este o solutie moderna care face legatura între managementul hotelier si activitatea de promovare a serviciilor dvs. Acest lucru se realizeaza prin portalul web cu care VILICOTEL interactioneaza.

Programul, testat în timp de catre clientii nostri, a fost actualizat si modificat astfel încât sa satisfaca toate cerintele lor, devenind o unealta puternica de gestiune si management. El este de asemenea deschis oricaror solicitari si poate fi adaptat oricaror conditii de lucru, de la cea mai mica pensiune turistica pâna la cele mai sofisticate hoteluri.

Aceasta solutie avansata pentru front desk, combinata cu deschiderea oferita de Internet va este oferita la un pret deosebit de atractiv, adaptat nevoilor si marimii afacerii dvs.

 

 

Link Ambo Consulting SRL

 

Ambo Consulting SRL ofera servicii informatice în regim outsourcing, dezvoltând aplicatii software sofisticate si individualizate pentru clienti din toata lumea.

Rezervare

-

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Parteneri