Pensiunea

|

Pensiunea Miruna ***

Adresă: Str. Ghioceilor, Nr. 3
  Sâmbăta de Sus, jud. Braşov, Romania

Mobil: +4-0745-048460 +4-0744-522130

Fax: +4-0268-241309

Web: www.pensiunea-miruna.ro

 

Descriere

Odata ajuns aici va intampina o atmosfera placuta,va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii.
Pensiunea Miruna va asteapta intr-o ambianta speciala cu o capacitate de peste 80 locuri,imbie clientii cu mancaruri traditionale romanesti si cu vinuri dese.

VALENTINES DAY la MIRUNA SAMBATA DE SUS
Petreceti ziua indragostitilor alaturi de persoana iubita intr-un cadru romantic.

11.02 -13.02.2011 sau 18.02 -20.02.2011
–2 nopti de cazare(Mic dejun bufet suedez) + cina romantica =190 Ron /pers/pachet

Localizare

Pensiunea este situata in imediata apropiere a Manastirii Brancoveanu - Sambata de Sus intr-o zona linistita,ferita de trafic si aglomeratie.

Facilităţi

Activităţi

Daca vremea este prielnica puteti sa va relaxati afara in curte la un gratar , pe terasa in cadru natural si rustic. Pensiunea Miruna ofera turistilor o priveliste placuta si relaxanta,aerul este puternic ozonat datorita padurilor din apropiere Se poate urca daca sunteti pasionati pe munte si veti cunoaste secretele muntilor Fagaras In colaborare cu Herghelia Sambata de Jos va asiguram trasura sau sanie trasa de cai. Alte modalitati de petrecerea timpului liber: ATV-uri worker, Biciclete, Sala de jocuri(sah, Table, Biliard, Tenis de masa), in salon puteti urmari filme.

Servicii

Restaurant care este format din 2 saloane, Bucatarie internationala si traditionala, Sala de conferinta cu 40-60 de locuri, dotata profesional (internet, videoproiector,etc.), Sala de conferinta cu 80-100 de locuri, dotata cu 5 plasme TV care se pot conecta pentru videoconferinte, Terasa, Sala tenis, In curand: - piscina acoperita.

Organizare de evenimente speciale

Cine festive, Cina de afaceri, Dineuri festive, Traing-uri, Conferinte si videoconferinte, Cocktailuri si cooffe meok-uri in cadrul conferintei, Petreceri ,Aniversari, Cununii, Nunti, Botezuri.

Camere

Descriere (dotări)

Pensiunea dispune de cele mai moderne dotari: 20 camere duble, fiecare cu baie proprie, 7 camere triple, fiecare cu baie proprie, 4 apartamente (cu 2 camere cu intrare separat si bai proprii), Mobilier si finisaje interioare elegante, Camerele dispun de bai dotate cu cabina de dus cu hidromasaj si cada de baie cu hidromasaj, Uscatoare de par profesionale, TV in fiecare camera cu 60 de canale, Incalzire centrala. Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par, tv, balcon, toaleta si lavoar. Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre intreaga Valea Sambetei-munti acoperiti de paduri pana la jumatate si crestele golase de pe care rareori lipseste zapada.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • Baie cu cadăBaie cu cadă
  • Uscător de părUscător de păr

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 1Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 2Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 3Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 4Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 5Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 6Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 7Pensiunea Miruna Sâmbăta de Sus / 8

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Miruna