Domenii schiabile

Arieşeni

Arieşeni

Arieşeni este situat la 950 m altitudine, fiind punct de plecare în traseele de escaladă şi drumeţie din Munţii Apuseni.
 
Cavnic

Cavnic

Staţiunea Cavnic este situată într-o zonă muntoasă, la poalele munţilor Gutâi, pe cursul superior al râului Cavnic, la o altitudine între 550 şi 1.050 de m, la 32 km est de municipiul Baia Mare.
 
Şuior

Şuior

Amplasate pe versantul nordic al masivului Mogoşa, cu o lungime de 3600 m.
 
Borşa

Borşa

Borşa este o staţiune situată în munţii Rodnei, în extremitatea nordică a României, în Valea Vişeului, în judeţul Maramureş, la circa 100 km de Bistriţa şi 130 de Baia Mare.
 
Vatra Dornei

Vatra Dornei

Vatra Dornei este una dintre cele mai pitoreşti staţiuni balneare din România. Datorită climatului submontan destul de blând, staţiunea este un punct turistic important atât în sezonul de iarnă cât şi în cel de vară.
 
Azuga

Azuga

Oraşul Azuga se află în partea superioară a Văii Prahovei în judeţul Prahova, între staţiunile Sinaia şi Predeal.
 
Poiana Braşov

Poiana Braşov

Fondată în 1895, Poiana Braşov a început prin a fi o zonă turistică pentru oraşul Braşov.
 
Predeal

Predeal

Staţiunea Predeal este una dintre cele mai apreciate staţiuni din România oferind iubitorilor sporturilor de iarnă un peisaj de vis.
 
Săcele

Săcele

Municipiul Săcele este situat în partea de sud-est a Judeţului Braşov, în imediata vecinătate a Municipiului Braşov fiind străbătut de DN1A (Braşov - Vălenii de Munte - Predeal) şi de DN1 (Bucureşti - Braşov , principala arteră naţională).
 
Nou! Sugestii pentru petrecerea Rusaliilor 2012

Nou! Sugestii pentru petrecerea Rusaliilor 2012

In aceasta sectiune gasiti ofertele de Rusalii ale unitatilor de cazare din Sinaia, Predeal, Busteni, Poiana Brasov, Paltinis, Vatra Dornei si Arieseni
 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Domenii schiabile