Aqua Park

Indiferent că sunt plasate la mare sau în marile oraşe, parcurile acvatice sunt adevarate oaze de distracţie pentru iubitorii distracţiei în apă şi au devenit din ce în ce mai vizitate de către turişti în ultimii ani. De la toboganele spectaculoase, piscinele în care vă puteţi relaxa şi până la baruri şi terase în apă, totul face parte dintr-un peisaj care adesea îi încantă pe cei care preferă să se ferească de soarele fierbinte, bălăcindu-se în apă de dimineaţa până seara.

În secţiunea Aqua-Park, găsiţi toate informaţiile despre parcurile acvatice din România şi desigur, sugestii de cazare în apropierea acestor Aqua-parkuri.

Aqua Magic Mamaia

Aqua Magic Mamaia

Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea în stațiunea Mamaia, în dreptul zonei de acces spre Teatrul de Vară, având o capacitate de 2500 de vizitatori.
 
Aqua Park Balada

Aqua Park Balada

În anul 2003, la Saturn s-a deschis un parc de distracții cu dimensiuni reduse în fața hotelului Balada, capacitatea maximă a parcului fiind 500 de vizitatori.
 
Aqua Park Brașov

Aqua Park Brașov

Aqua park-ul din Brașov, deschis în anul 2008 printr-un parteneriat între primăria Brașovului și o societate cu capital privat românesc, are o suprafață de circa 4 hectare, cu o capacitate de 5000 de vizitatori.
 
Aqua Park Cleopatra

Aqua Park Cleopatra

În cadrul hotelului Cleopatra, la Saturn, s-a deschis Aqua Park-ul Cleopatra, la care turiștii cazați în hotel au acces liber.
 
Aqualand Băile Felix

Aqualand Băile Felix

În anul 2008, vechiul ștrand din Băile Felix a fost transformat în aqualand. Bazinele au fost recompartimentate, placate cu gresie și faianță iar calitatea apei este monitorizată cu instalații ultramoderne.
 
Water Park Otopeni

Water Park Otopeni

Water Park Otopeni, la 6 km distanță de capitală, pe Calea Bucureștilor lângă Complexul Hotelier Confort RIN Otopeni, are o capacitate de 4000 de vizitatori.
 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Aqua park