Baia

Baia

 

Baia este un așezământ vechi, fiind locuită încă din mileniul IV-II Î.Hr., aici s-a dezvoltat o mare cultură neolitică și anume, Cultura Hamangia. Cultura Hamangia este pusă în legătură cu o populație venită din Anatolia și este cea mai veche cultură neolitică din Dobrogea.
Datorită faptului că în Baia accesul se face foarte ușor zona se bucură de un interes deosebit din partea turiștilor veniți să admire frumusețile Deltei.
Pe lângă mirifica priveliște a zonei, aici puteți petrece o vacanță plăcută pe timpul verii într-un loc liniștit. Aveți posibilitatea să vă relaxați într-un mod aparte deoarece aici puteți alege între diverse posibilități de a vă petrece timpul liber: înnot în marile lacuri din apropiere, care se prezintă ca și adevărate zone de agrement, drumeții în Deltă și la Marea Neagră, pescuit, vânătoare, plajă sau puteți practica sporturi ca: volei, baschet, fotbal.
Pe lângă frumusețea zonei și a posibilităților de agrement vă puteți bucura și de ospitalitatea deosebită a oamenilor.

 

Galerie foto

Baia / 1

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Delta Dunării Baia