Pont: paradisuri necunoscute pentru Sărbătorile de Iarnă

Email Imprimare PDF

 

Pont: paradisuri necunoscute pentru Sărbătorile de Iarnă

Patru nopţi de cazare de Sarbatori, la Padiş, în Munţii Apuseni, te costă aproximativ 500 de lei. În acest preţ intră micul dejun, cina şi masa festivă de Crăciun.

Departe de aglomeraţia marilor staţiuni, în locuri feerice, în colţuri de rai, oaze de linişte. Vă propunem câteva locuri turistice mai puţin cunoscute. Locuri cu peisaje de vis, sălbatice.

Când te întorci la pensiune din drumeţie sau de la pârtia de schi, ai internet, loc de joacă pentru copii şi mâncare tradiţională, toate condiţiile pe care le găseşti în Poiana Braşov sau la Predeal. Puţini au auzit, de exemplu, de Padiş, din Munţii Apuseni. Aici se află cel mai grandios fenomen carstic din România, cu tuneluri subterane, stânci şi privelişti de o frumuseţe rară.

Valea Lotrului are foarte multe locuri spectaculoase care au păstrat peisajul natural, cascade spectaculoase şi peşteri. Un sejur de Sărbători costă de la 250 de lei până la 900 de lei de persoană. Sunt şi cabane care oferă pentru grupuri întreaga capacitate. De exemplu, la Harghita Băi, o cabană de 18 locuri se poate închiria în totalitate în schimbul a 800 de euro.

Pentru a cauta cazare la Predeal, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.evz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pont: paradisuri necunoscute pentru Sărbătorile de Iarnă