Investitorii hotelieri au inceput sa exploreze noi oportunitati in Europa de vest

Email Imprimare PDF

 

Investitorii hotelieri au inceput sa exploreze noi oportunitati in Europa de vest

Imbunatatirea conditiilor de piata determina investitorii sa exploreze din nou oportunitati de investitii, in special in Europa de vest, arata cel mai recent studiu al Jones Lang LaSalle.
Din EMEA, doar Orientul Mijlociu si Africa de Nord au inregistrat asteptari negative din punct de vedere investitional pe termen scurt, ca urmare a dificultatilor politice.

In Europa, doar cateva orase, majoritatea localizate in est, vor avea in continuare dificultati. Totusi, in ciuda reticentelor investitorilor, Estul Europei se plaseaza mult mai bine ca performanta pe piata hoteliera fata de studiul din octombrie 2010.

Rezultatele mai bune ale pietei hoteliere din est sunt datorate in special Instanbulului, Moscova si Varsovia.   In T1 2011, volumul investitiilor din EMEA a crescut cu 160%. Pietele cheie targhetate de investitori includ Roma, Madrid, Londra si Paris.

Pentru a citi si despre brandul de promovare turistica a Romaniei in strainatate, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailyubusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investitorii hotelieri au inceput sa exploreze noi oportunitati in Europa de vest