PENSIUNEA

|

PENSIUNEA ANDRA MARIA

Adresă: Baia, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +4-0240-547264

Mobil: +4-0744-683166

Fax: +4-0240-547264

Web:

 

Descriere

Desi are doar 5 camere, fiecare dotata cu doua paturi, tv si dus in camera, gazdele vor face orice sa va multumeasca. Situata in centrul satului, veti simti, cu siguranta, pulsul acestuia si naturaletea oamenilor ce-l anima. Veti avea ocazia sa vizitati dunele de nisip, padurea Caraorman (cunoscuta si sub numele Padurea Neagra) si plaja din Caraorman, extrem de fina si lipsita de curenti. Seara, un gratar, in gradina, un pahar de bere si buna dispozitie, este tot ce trebuie sa incheiati ziua frumos.

Politică Hotel

Animale de companie

Se accepta animale de companie.

Galerie Foto

PENSIUNEA ANDRA MARIA Baia / 1PENSIUNEA ANDRA MARIA Baia / 2PENSIUNEA ANDRA MARIA Baia / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni PENSIUNEA ANDRA MARIA