Pensiunea Cristina

|

Pensiunea Cristina **

Adresă: Nr. 371
  Sucevița, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 628733

Web: www.pensiune-cristina.ro

 

Descriere

Pensiunea Cristina este situată în localitatea Frasin, la 45 km de Suceava, 7 km de Gura Humorului şi 25 km de Câmpulung Moldovenesc (E85) sau la 40 min cu trenul din spre Suceava. Pensiunea se află în apropierea pădurii într-un loc ferit de aglomeraţia urbană.
Pensiunea Cristina este dotată cu restaurant şi bar într-un spaţiu elegant şi rustic cu o capacitate de aprox 50 de persoane.

Facilităţi

Servicii

Parcare proprie, Loc de joaca pentru copii, Gratar, Foisor, TV in camere, Bucatarie complet utilata la dispozitie.

Obiective turistice

Zona este plină de atracţii turistice de la Mountain Bike-ul practicat în zona parcului Ariniş şi lunca Humorului la vestitele mănastiri Voroneţ (7km), Humorului (12km), Moldoviţa (24km), Suceviţa (55km), Dragomirna (60km), Putna (88km). Pentru împătimiţii sporturilor de iarnă, Pensiunea Cristina, este situată la o distanţă de 25 km de pârtia de ski din Câmpulung Moldovenesc şi 65 km până în staţiunea Vatra Dornei unde puteţi găsi alte 3 pârtii de ski. Tot în apropiere, la 25-30 km, puteţi explora diferite trasee montane în munţii Rarău - Giumalău.

Restaurant

Tochitura cu mamaliguta, sarmalute in foi de vita, placinte aburinde, alivenci, tooate asa cum numai mama sties a le gateasca. La Pensiunea Cristina papilele tale gustative vor fi imbaiate in deliciu.

Galerie Foto

Pensiunea Cristina SucevițaPensiunea Cristina Sucevița / 1Pensiunea Cristina Sucevița / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cristina