Pensiunea Casa Boca

|

Pensiunea Casa Boca **

Adresă: Str. Voronet, Nr. 16
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Web:

 

Descriere

Casa Boca este situata în com. Vama, înconjurata de paduri si munti, în inima Bucovinei (Romania).

Facilitati Cazare:
- Parcare
- Living
- Gratar in curte
- Curte
- Foisor in curte
- Terasa
- Salon mic dejun
- TV in the living
- Permis cu animale

Facilităţi

Activităţi

Excursii de o zi la Manastiri (Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Putna, etc.) sau rezervatia naturala de la Slatioara, Marginea (ceramica neagra), Salina Cacica, Cetatea Neamt, Cheile Bicazului si Lacul Rosu, etc. Plimbari, alpinism si escalade Gratar si foc de tabara Ski de fond (exista echipament) Descoperitul activitatilor la ferma ( pasari de curte, legume...) Vizite în sat: atelier de încondeiat oua, razboi de tesut traditional

Servicii

Parcare, Bar, Loc de joaca copii, Transfer la aeroport, Transfer la gara, Livig, Gratar în curte, Curte, Terasa.

Împrejurimi

Un popas la aceasta pensiune va ramane cu siguranta una din cele mai frumoase amintiri din vacantele Dumneavoastra!!! Acces auto: venind pe E576 dinspre Campulung Moldovenesc spre Gura Humorului, la cca. 2,5 km de intrarea în comuna Vama, cca. 100 m dupa un stalp de lumina cu un cuib de barza, imediat înainte de un podet, pe partea dreapta, prima casa; strada are mai multi pini.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Boca