Nu exista poza

|

Pensiunea Magnolia **

Adresă: Str Liviu Rebreanu, Nr. 41
  Târgu Lăpuş, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 385355

Mobil: +40 744 844580

Web:

 

Descriere

Penisunea va pune la dispozitie 2 camere duble, o camera cu doua paturi si un apartament (dormitorul cu pat dublu si sufrageria cu canapea extensibila), fiecare spatiu de cazare avand baie proprie.
Interioarele sunt spatioase, decorate discret si elegant, respectand intru totul cerintele turistilor. Masa, bazata exclusiv din produse biologice de la ferma proprie, se poate servi si afara, la umbra alunului batran, in zilele caniculare de vara.

Facilităţi

Servicii

Fiecare camera are baie proprie, Parcare iluminata, Curte cu iluminare nocturna, Gradina cu pomi fructiferi, Grill, Terasa.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Magnolia