Nu exista poza

|

Pensiunea Cris & Mona **

Adresă: Str. Principala, Nr. 243
  Săpânța, jud. Maramureş, Romania

Mobil: +40 742 385811;+40 748 993040

Web: www.pensiuneacris-mona.com

 

Descriere

Pensiunea Cris & Mona cu aspect rustic, dispune de 17 camere duble cu bai proprii, fiecare camera avand terasa proprie si un salon de luat masa si bucatarie. Pensiunea este situata la iesirea din comuna Sapanta, care pune la dispozitia turistilor : bucatarie moderna dotata cu toate cele necesare, un living spatios dar intim in acelasi timp, pentru luat masa in interior, cu bucatarie modern echipata.Un minunat loc de luat masa afara, este terasa de lemn cu gratar – barbecue unic construit, din pietre de rau.
O curte larga umbrita de vie, o oaza de liniste cu vedere spre gradina, spatii de parcare pazita pentru masini, apa calda, televizoare conectate la reteaua de cablu locala, aparatura audio, jocuri de societate (carti, rummy, etc)
Pensiunea este incalzita cu o centrala termica de mare putere.
Livada si gradina, sunt spatii ideale de joaca pentru copii

Facilităţi

Obiective turistice

Manastirea Sapanta-Peri situata in apropierea localitatii Sapanta - o manastire cu traditie infiintata pe vremea voievozilor Dragosesti pe locul unei vechi sihastrii ce purta hramul Sfantul Arghanghel Mihail. Voievodul Balcu si apoi si Drag (nepoti ai lui Dragos Voda) au daruit acestei manastiri terenuri si bunuri astfel incat in 1391 este ridicata o biserica din piatra care este ridicata la rangul de Stavropighie Patriarhala cu jurisdictie peste bisericile din opt tinuturi si o timp de 312 ani aici si-a avut sediul Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului. La Sapanta-Peri a existat de asemenea una din scolile de caligrafie insemnate din Romania, aici au fost traduse si copiate in romana pentru prima data Psaltirea, Evanghelia si Faptele Apostolilor.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cris & Mona