Pensiunea Ana

|

Pensiunea Ana **

Adresă: Sat Dealu Mare ,Str.Principala, nr. 37
  Buciumeni, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 248 544237

Mobil: +40 788 1049630;+40 724 207253

Web:

 

Descriere

Pensiunea Ana este situată chiar la intrarea în satul Dealu Mare, pe partea dreaptă, pe DN 71 (Târgovişte – Sinaia), la 31 de km de Trgovişte şi tot la circa 31 km de Sinaia.
Dotări: pensiunea Ana are în total 8 camere, dispuse astfel: două camere duble şi o garsonieră spaţioasă, tot cu două paturi, la etajul unu; o cameră single, trei camere duble şi o garsonieră cu două paturi, la etajul al doilea, mansardat. Fiecare cameră are baie proprie şi televizor. La fiecare etaj, intrarea în camere se realizează dintr-un coridor comun, care se termină prin câte o terasă. Pensiunea dispune de încălzire centrală, precum şi apă caldă şi rece, permanent.
La parter este un restaurant-bar, cu 28 de locuri, cu program non-stop, precum şi bucătăria restaurantului
La subsol este o cramă intimă, de 30 mp.
Pensiunea Ana dispune de o curte interioară, terasată, unde există şi o terasă acoperită, cu 8 locuri. În curte, turiştii au la dispoziţie grătar, foişor, leagăn pentru copii, precum şi mese, dotate cu umbrele de soare.

Galerie Foto

Pensiunea Ana BuciumeniPensiunea Ana Buciumeni / 1Pensiunea Ana Buciumeni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ana