Pensiunea Mellis

|

Pensiunea Mellis **

Adresă: Str. Moldovei Nr. 5
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 595247;+40 264 596777

Mobil: +40 744 645800;+40 727 456389

Fax: +40 264 595247

Web: www.mellis.ro

 

Descriere

Hotel Pensiunea Mellis ofera cazare in orasul Cluj Napoca, aproape de centrul orasului, in apropierea marilor centre comerciale: Kauffland, Metro, Praktiker, Cora, Polus Center, Arabesque si altor mari locatii cum ar fi: Sala si Platoul salii Sporturilor, stadionul Ion Moinea, Parcul Iuliu Hateganu, Parcul Central si Hotelul Sport, cazare ieftina cluj.

Amplasata intr-o zona deosebit de linistita, pensiune cluj Mellis, cazare Cluj Napoca, vine in intampinarea turistilor cu o gama larga de servicii, loc de odihna si relaxare:

- Va puteti bucura de o gama larga de servicii avand camerele prevazute cu: aer conditionat, televizor, telefon, internet prin wireless, seifuri, baie, o curatenie exemplara si tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

- Ca sa va relaxati si sa va racoriti aveti acces la minibar, sauna si o piscina pentru sezonul de vara.

Cazare Cluj Camere Pensiune Mellis
Camere single: 90 Lei
Camere duble: 110 Lei
V S D single: 85 Lei
V S D duble: 105 Lei
Pat suplimentar 1 Persoana: 20 Lei
Pat suplimentar 2 Persoane: 50 Lei

Localizare

Pensiune Cluj Mellis se afla la 10 minute de Expo Transilvania si la 15 minute de Aeroport.

Facilităţi

Activităţi

Piscina face parte din serviciile contracost ,fiind pozitionata in aer liber si avand o apa deosebit de curata si limpede, pe timp de vara reprezinta tinta tuturor turistilor pentru a se racori. Va puteti bucura de piscina pensiunii Mellis ori de cate ori aveti nevoie sa va racoriti si sa va simtiti bine, mai ales in zilele cu soare pe parcursul cazarii. Sauna reprezinta unul din serviciile contracost , este un loc linistit in care se poate asculta muzica pentru relaxare in timp ce va mentineti in forma . O sedinta dureaza doar 15 minute (sau mai mult, daca temperatura este mai scazuta), iar beneficiile ei sunt nenumarate. Sauna este o metoda de relaxare care poate fi incercata de oricine, cu vizibile rezultate pozitive asupra starii psihice. Al doilea efect important consta in indepartarea toxinelor din corp. Solarul este un serviciu contracost si face parte din salonul de infrumusetare. Serviciile de bronzare moderne ofera mult mai multe avantaje decat siguranta, datorita expunerii la razele controlate.Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut decat la soarele arzator, si mai sigur. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, permite un bronz mai uniform, mai auriu decat o bronzare necontrolata la soarele natural.

Servicii

Servicii gratuite: Cafeaua, Ceaiul si fursecurile de mic dejun sunt din partea casei, Comenzi taxi, Informatii turistice si culturale (+restaurante, party-uri, etc), Primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentelor pentru turisti, Servicii de secretariat: copiere documente, trimitere si primire a faxurilor. In pretul camerei sunt incluse urmatoarele servicii: Taxa hoteliera, Seif in camera, Telefon Roomtelecom, Aer conditionat, TV cu cablu, Internet prin wireless, Room-Service, Trezire la cererea clientului, Parcare supravegheata video in curte sau in strada, Masina (aparat ) de lustruit pantofii (pot fi orice culoare), Cafea filtru de dimineata. Servicii cu plata: Inchiriere computer, Minibar: cafea lavazza, sucuri si apa minerala.

Parcare

Aveti acces la parcare supravegheata video.

Obiective turistice

Sala si Platoul salii Sporturilor, stadionul Ion Moinea, Parcul Iuliu Hateganu, Parcul Central.

Camere

Descriere (dotări)

Va puteti bucura de o gama larga de servicii avand camerele prevazute cu: aer conditionat, televizor, telefon, internet prin wireless, seifuri, o curatenie exemplara si tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Împrejurimi

aproape de centrul orasului, in apropierea marilor centre comerciale: Kauffland, Metro, Praktiker, Cora, Polus Center, Arabesque. Cele mai apropiate locatii sunt: fabrica de bere Ursus, Institutul de Agronomie, Institutul Primaria si Prefectura Cluj, Casa de cultura a studentilor, Clinica de Urologie, Spitalul de copii (Str. Motilor), Ginecologie I si II, Institutul Oncologic, Clinicile si spitalele de pe Str. Clinicilor.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • SeifSeif

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • SaunăSaună
  • SpaSpa

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mellis