Pensiunea Larysse

|

Pensiunea Larysse ***

Adresă: Băile Felix, jud. Bihor, Romania

Mobil: +40 788 174474;+40 748 567888

Web: www.pensiunea-larysse.ro

 

Descriere

Pensiunea restaurant Larysse este o pensiune moderna, noua deschisa la inceputul lunii mai 2008. Este cotata de Ministerul Turismului la standardul de trei margarete(echivalent a trei stele). Pensiunea dispune de zece camere cu cate doua paturi sau pat matrimonial, toate camerele avand bai proprii, terasa proprie, tv satelit si speram in viitor acces wireless la internet.

Comentarii

 
 
 
 
Super , genial..va invit sa mergeti..
Este tare frumos..piscina mare si curata, personal foarte ospitalier..mai rar atita ospitalitate ..este super mai ales sa iti petreci concediul..o recomand cu caldura.
 andra2009-08-10 22:34:58

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Larysse