Nu exista poza

|

Motel Sandoria ***

Adresă: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 297
  Târgu Mureş, jud. Mureş, Romania

Telefon: +4 0265 260 350

Mobil: +4 0748 152 749

Fax: +4 0265 260 350

Web: hotelsandoria.ro

 

Descriere

Situat într-o clădire modernă, adiacentă faţă de Universitatea Sapientia, Sandoria este o unitate apărută recent în peisajul hotelier din Târgu Mureş. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit şi parcare privată gratuită.

Prevăzute cu elemente din lemn şi mochetă, toate camerele Hotelului Sandoria se deschid către balcoane private şi includ o zonă de relaxare. Printre dotările moderne se găsesc TV cu ecran plat, cu canale prin cablu şi un minibar.

Oaspeţii se pot bucura de o fuziune de specialităţi culinare româneşti, maghiare şi internaţionale, servite la cele 2 restaurante ale hotelului. Sunt disponibile atât opţiunea de bufet, cât şi cea à la carte.

Situat pe drumul european E60, Hotelul Sandoria se află la 4 km de centrul istoric al oraşului Târgu Mureş. Printre punctele de atracţie populare din apropiere se numără Palatul Cultural Secesionist şi Consiliul Judeţean Mureş, ambele situate la distanţă de 10 minute de mers cu maşina.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Sandoria