Partia de ski Arieseni - Vartop

Email Imprimare PDF
Partia de ski Arieseni-Vartop

Pasionatii de ski, asteapta primii fulgi de zapada si apoi cu mic, cu mare se indreapta in weekend spre partia cea mai apropiata, cea mai buna, cea mai frumoasa.

Partia de ski Arieseni-Vartop se afla pe teritoriul judetelor Alba si Bihor. Accesul in zona se face usor, pe Drumul National 75. Aceasta partie are o lungime de 1000 de metri, o diferenta de nivel de 250 de metri, aici exista instalatii de zapada artificiala de nocturna si de transport pe cablu, este dotata cu teleschi cu capacitate de transport de peste 700 de persoane/ora, dar si utilaje de intretinere a zapezii.

Sezonul se deschide in luna decembrie si se inchide in martie. Partia atrage si turisti din tara vecina, Ungaria.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu vei avea unde sa ramai peste noapte, zona este plina de pensiuni si vile primitoare si calduroase, iar daca doresti, poti sa te cazezi chiar si la localnici, vei fi intampinat cu aceeasi ospitalitate bine-cunoscuta.

In statiunea Arieseni, poti invata sa schiezi, poti inchiria echipament de ski , schiuri cu clapari, snowboard, ATV-uri pentru o plimbare, sau echipament de paintball.

Sursa: www.deweekend.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Partia de ski Arieseni - Vartop