Hotelul Săptămânii - Hotel Adriatico

Email Imprimare PDF
Hotel Adriatico

Timişoara, ca punct geografic strategic şi ca parte centrală a Banatului, poreclit şi “Poarta Europei” a fost dintotdeauna o zonă de mare interes şi un loc de perindare a celor mai răsunătoare puteri istorice. Este un oraş multicultural, influenţat de diversele comunităţi etnice, în special de cea germană, maghiară şi sârbă, dar şi de cea bulgară, italiană, palestiniană şi greacă, în consecinţa istoricului.

După Primul Razboi Mondial şi continuând cu perioada interbelică, Judeţul Timiş s-a integrat în sfera celor mai dezvoltate regiuni ale ţării. Primul oraş liber al ţării este în prezent un important centru universitar, economic şi cultural de care se leagă numele unor personalităţi notabile, precum Traian Vuia, Eftimie Murgu,Traian Lalescu sau Nikolaus Lenau.

Timişoara e situată în Nordul şi partea Centrală a Banatului şi  include o arie largă a Campiei de Vest, cunoscută şi sub numele de Câmpia Banatului. În Sud-Vest se află Podişul Caraselor şi în Sud-Est Cheile Nerei.

Pe planul infrastructurii de transport, Timişoara este un nod feroviar în centrul celei mai dense reţele de căi ferate din Romania, fapt care permite multiple legături cu diverse oraşe din toate zonele. Timişoara e deservită şi de Aeroportul Internaţional Traian-Vuia, al doilea ca mărime din România.

La 5 minute de Iulius Mall se află situat Hotel Adriatico, unde, împreuna cu tot confortul inclus în cele 3 stele deţinute: camere cu cablu Tv., internet, linie telefonică, aer condiţionat, încalzire (reglabile individual), minibar, spălătorie, curăţătorie şi parcare auto supravegheată video, aveţi parte de primirea calduroasă regasită în mediile familiale, intimitatea necesară relaxării şi odihnei şi de servicii la cele mai înalte standarde, toate la cele mai mici preţuri, tariful unei camere începând de la 25 euro. Hotelul vă facilitează şi inchirierea unei maşini în cazul  în care doriţi să vizitaţi unul din obiectivele turistice si de agrement:

  • Staţiunea Balneoclimaterică Buziaş, situată în Lunca de Jos a Timişului
  • Staţiunea Balneoclimaterică Calacea , situată între Timişoara şi Arad
  • Izvinul, aflat la 17 km de Timişoara şi renumit pentru creşterea cailor din rasa Ardeni şi Lipiţan, unde se află şi renumitul hipodrom
  • Mlaştinile de la Satchinez, situate la 25 km de Timişoara în Câmpia  Banatului, cu o suprafaţă de 40 hectare
  • Punctul fusilier Rădămăneşti, aflat în Podisul Lipovei
  • Parcul Bazoş, situat la 15 km Sud-Est de Timişoara
  • Sinagoga veche din Fabric.

Hotelul, pe lângă camerele cu pat matrimonial şi un apartament, pune la dispoziţie un restaurant cu bucatarie italiană şi internaţională, specialitate peşte, ce are o capacitate de 90 de locuri, restaurant care vă aşteaptă pentru organizarea diferitelor evenimente sau doar pentru a lua masa într-un loc liniştit, curat, primitor şi cu atmosferă romantică, unde programul este de la ora 07 la ora 24.

Aşa cum Timişoara a fost primul oraş în atâtea rânduri: prima Fabrică de Bere din România în 1718; prima farmacie şi primul spital ridicat de Ordinul Fraţilor Misericordieni între anii 1735  si 1737; primul oraş iluminat public în 1760; primul oraş iluminat pe gaz in 1857 din Romania şi primul oraş din Europa Continentală iluminat electric în 1884, aşa şi noi vrem să fim primii care vin în satisfacerea necesităţilor dumneavoastră.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotelul Săptămânii - Hotel Adriatico