Pensiunea Codruta

|

Pensiunea Codruta **

Adresă: Sat Izvoarele, Nr. 23
  Gârda de Sus, 517321, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 778017

Mobil: +40 745 375545

Web: pensiune-garda-codruta.ro

 

Descriere

Aceasta pensiune a fost conceputa pentru satisfacerea exigentelor turistilor atit pe timp de iarna cat si pe timp de vara.
Spatiul generos si locatia excelenta ne-au dat posibilitatea sa construim mai multe cladiri, fiecare cu specific aparte menite sa creeze confort pentru grupuri mai mari sau mai restrinse, si chiar pentru cupluri dornice de intimitate.

Facilităţi

Activităţi

Pescuit in riul Aries care curge pe linga pensiune, Plimbari cu sania sau cu caruta, Piscina, Chiosc de vara pe malul Ariesului, Barbeque, Spatii de joaca pentru copii, Spatiu de campare, Loc de parcare, Informatii turistice, Limbi vorbite: engleza & franceza.

Obiective turistice

Pestera "Ghetarul Scãrisoara", Pestera "Poarta lui Ionele", Pestera de sub Zgurãsti, Cheile Ordâncusii, Pestera "Pojarul Politei", Avenul din Sesuri, Izbucul Politei, Izbucul "Cotetul Dobrestilor", Pestera "Hoanca Apei", Avenul de la Tãu, Pestera "Ghetarul de la Vârtop", Pestera "Huda Orbului", Pestera "Hodobana", Avenul cu Douã Intrari, Izbucul Tauzului, Pestera "Coiba Mare", Pestera "Gura Apei", Izbucul "Mãtisesti", Pestera "Dãrninii", Cascada "Vârciorog", Avenul din Hoanca Urzicarului, Cheile Mândrutului, Cheile Gârdisoarei, Cheile Albacului.

Galerie Foto

Pensiunea Codruta Gârda de SusPensiunea Codruta Gârda de Sus / 1Pensiunea Codruta Gârda de Sus / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Codruta