Wizz Air introduce un Airbus A320 pe cursele din Tuzla, Bosnia-Hertegovina

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air introduce un Airbus A320 pe cursele din Tuzla, Bosnia-Hertegovina

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Romania si Europa Centrala si de Est a anuntat astazi dezvoltarea operatiunilor in Bosnia si Hertegovina. Compania va aloca o aeronava Airbus A320 in Tuzla incepand cu iunie 2015, Tuzla devenind astfel a 19-a baza Wizz Air.

Compania a anuntat noi rute spre Munchen Memmingen si Oslp Torp, cu incepere din 26 iunie 2015 si spre Frankfurt Hahn si Stockholm Skavsta, din 28 iunie 2015. 

Cu aceste noi servicii, Wizz Air ofera spre Tuzla acum 9 rute din 5 tari. Extinderea operatiunilor in Tuzla va stimula in continuare piata locurilor de munca in aviatie si in turism, mai multi pasageri vor calatori spre Bosnia si Hertegovina folosind serviciile accesibile Wizz Air.

Din Romania, Wizz Air ofera 97 de rute in total, spre 15 tari, de la cele 8 aeroporturi romanesti. Biletele spre cele mai noi rute Wizz Air pot fi deja rezervate pe wizzair.com, pornind de la 19,99 EUR.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air a declarat in timpul unei conferinte de presa in Tuzla: "Astazi marcam un moment important pentru Wizz Air in Bosnia si Hertegovina. Am inceput operatiunile in Tuzla in mai 2013 si am transportat deja peste 180.000 de pasageri. Noua baza din Tuzla va contribui la crearea locurilor de munca atat in cadrul Wizz Air dar si al partenerilor nostri. Bosnia-Hertegovina a devenit a 11-a tara in care am stabilit baze operationale".

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air introduce un Airbus A320 pe cursele din Tuzla, Bosnia-Hertegovina